DIT BRAND er branding entusiaster til fingerspidserne.

Lad os booste dit brand på tværs af digitale kanaler.

DIT BRAND

3 brands bliver roomies

DIT BRAND flytter i oktober ’18 i super fede lokaler på Marselis Boulevard sammen med århusianske paper domain og Bogbinderiet. Her får vi kontor op og ned af et totalt inspirerende showroom… med færre malerklatter og flyttekasser end der er nu, det er klart 😉 Vi glæder os!

Vores nye roomie, paper domain, udvikler kreative grafiske produkter til alt fra promotion til præsentation og branding på alle måder. af en hver art. De er exceptionelt dygtige til at fremstille produkter i miljøvenlige materialer med overraskende og anderledes kombinationer af papir, kartoner, læder, plast, træ, metal, farver, former og effekter. Svært ikke at blive inspireret af 🙂

Går du ned ad trappen fra showroomet, træder du ind hos Bogbinderiet ved bogbinder Lars Hedegaard, hvis store passion er at holde bogbinderfagets håndværksmæssige traditioner i hævd. Og det er meget, meget specielt at få lov at se, hvordan de fremstiller de smukke indbindinger, kan vi hilse at sige.

Vi er sikre på, at vores nye rammer kommer til at give et naturligt kreativt drive til DIT BRAND’s hverdag på kontoret.