DIT BRAND er branding entusiaster til fingerspidserne.

Lad os booste dit brand på tværs af digitale kanaler.

DIT BRAND

Trend-ditbrand

Trend og tendenser er bare spændende

PEJ gruppens trend forecasts er en super god hjælp til vores daglige arbejde, for det er klart, at vi hele tiden må være på forkant med tidens trends og tendenser, hvis vi skal booste udviklingen for de brands, vi arbejder med. Vi ser på trends helt ned i detaljer som farvevalg, der skal kendetegne virksomheden eller produktet. Det er et stort, tidskrævende arbejde at følge med i, hvad der er det næste nye, hvad der bliver cool i den næste sæson, og hvordan forbrugerne udvikler sig, men det er et enormt spændende arbejde, som vi elsker at nørde med.

PEJ gruppen er vores go-to eksperter, når vi mangler inspiration til farver, farvekombinationer, materialestrukturer og -kvaliteter. Deres trendmapper ligger fremme for os på DIT BRAND kontoret, så man altid kan gribe det her fantastiske redskab som en lille hjælp i den kreative proces.