DIT BRAND er branding entusiaster til fingerspidserne.

Lad os booste dit brand på tværs af digitale kanaler.

DIT BRAND

Göteborg-fotoskydning-dit-brand

Når vi leger med fotoskydning

Se lige, hvor lækkert det kan være at være på fotoskydning for et brand.

Vi samarbejder med en rigtig dygtig fashion- og corporate fotograf, Kavin Photo, der ligesom os har hjemme i Århus. De her skydninger, hvor vi er med til at style modellerne, giver os mulighed for at komme ud på nogle super lækre locations engang imellem. Her er der skudt for en af vores kunder gennem længere tid, ALLSIZE COMPANY GROUP, som sælger tøj til mænd i alle størrelser.

Det fedeste ved brand shoots er, når det ikke alene er arbejde, men når man mærker, at modellen og holdet bag også har det sjovt i processen. Vi tror på, at det er noget, der kan ses, i det endelige resultat 🙂 Hvad synes I?