DIT BRAND er branding entusiaster til fingerspidserne.

Lad os booste dit brand på tværs af digitale kanaler.

E-sport

E-sport branding til ambitiøse aspiranter

 

Vil du og dit team gå hele vejen som Astralis?

Det er klart, det kræver talent og mange timer foran skærmen, men ikke alene det. I professionel e-sport betyder det alverden, at du kan lande et fedt sponsorat. Men spørgsmålet er så, kan du sælge dig selv til en potentiel sponsor? Hvordan når du fra ambition til done deal?

Det er her, e-sport branding kommer ind i billedet – og dét kan vi hjælpe dig med.

Søger du vejledning på din vej mod stjernerne, til hvordan du som e-sport spiller eller e-sport team bliver attraktiv for drømmesponsoren? Så deler vi gerne ud af de værktøjer, der skal til for lige netop dig til at opbygge dit star potential som e-sport brand.

VIl du begå dig som professionel e-sport spiller, er der flere steder, hvor du kan gøre en forskel.

Talent er naturligvis det vigtigste, når det drejer sig om at finde sponsorer, men hvad gør en sponsor, når de står med 2 spillere, der er lige dygtige? Mon ikke de vurderer ud fra de andre værdier, som spilleren besidder? Vil du blive klog på dit eget brand, så tag en snak med DIT BRAND.

Talent 0
Branding 0

 VIl du være én af de spillere, der skiller sig ud?

Skab en cool vibe omkring din person.

Er du next level?

Eller har du det hele i munden? 😉
Det er helt okay at drømme, men lad os nu sammen seriøst tage dit spil skridtet videre.

Det er vores ambition at drysse stjernestøv i e-sport verden. Det gør vi step-by-step med alt fra strategisk til kreativ branding tilpasset dit individuelle niveau og behov. Så hvor på rejsen er du? Og hvad du sigter du imod? DIT BRAND har indtaget gamet for at opfylde den ultimative drøm for en dedikeret e-sport spiller.

Ring til os på telefon 42 95 88 68 og hør mere om dine muligheder inden for e-sport branding.